Binnenkort meer…

Naar aanleiding van de op 14 december afgekondigde lockdown gaan de Dinner with Music avonden niet door. Zodra we meer duidelijkheid hebben over de status van de andere Dinner with Music avonden melden we dit direct op deze site en onze social media kanalen.

Veelgestelde vragen

Misschien staat jouw vraag er ook bij!

Wat kost een ticket?

De kosten van een ticket voor Dinner with Music bedragen €95 per persoon.

Wat krijg ik voor mijn ticket?

Avondvullend entertainment, een 4-gangendiner, twee flessen tafelwater, een plekje in onze garderobe en een welkomstdrankje. Overige drankjes zijn tegen meerprijs te bestellen aan je eigen tafel.

Wat is de begin- en eindtijd van Dinner with Music?

Onze gasten zijn vanaf 18.00 welkom. Om 19.00 sluiten de deuren en begint het evenement. Dinner with Music duurt tot 00.00 uur.

Hoe lang duren de optredens?

De hoofdact treedt 30 minuten op. De gastartiest van de avond speelt twee keer 30 minuten en de DJ of Band maken het een avondvullend programma!

Zijn er vaste zitplaatsen/tafelplekken aanwezig?

Ieder ticket is gekoppeld aan een tafel. Bij binnenkomst ontvang je jouw vaste tafelnummer. Eten en drinken wordt aan tafel uitgeserveerd. We verzoeken iedereen dan ook om enkel voor een toiletbezoek de tafel te verlaten.

Moet iedereen van dezelfde tafel tegelijk binnenkomen?

Omdat de tickets zijn gekoppeld aan een tafel en niet aan individuele gasten, is het niet mogelijk om los van elkaar naar binnen te komen. Gasten dienen zich daarom per tafelreservering te melden bij de entree.

Ik wil graag met mijn gezin komen en we zijn met 3 of 5 personen, is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk! Er zijn tafels voor 2, 4 en voor 6 personen. Let er wel op dat alleen volledige tafels gereserveerd kunnen worden, dus voor drie personen zou je een vier-persoons tafel moeten afrekenen.

Is het veilig om naar Dinner with Music te gaan?

Ieder optreden biedt plaats voor een maximaal aantal personen. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, dus zijn zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand een vanzelfsprekendheid. Polonaises of het verlaten van de tafel is niet toegestaan.

Is DS Party- en Eventcenter toegankelijk met een rolstoel?

DS Party- en Eventcenter is rolstoeltoegankelijk. Op locatie is ook een invalidetoilet aanwezig.

Geldt er een minimum leeftijd voor Dinner with Music?

Er geldt geen minimumleeftijd. Voor kinderen onder de 18 jaar is volwassen begeleiding verplicht. Daarnaast vragen wij iedereen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Mag mijn huisdier ook mee?

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar Dinner with Music.

Waar is dat feestje?

Je vindt ons centraal gelegen in Nederland. Ons adres is: DS Party- en Eventcenter, Beesdseweg 1a 4104AW Culemborg.

Kan ik per Openbaar Vervoer komen?

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf NS-Station Culemborg.

Ik heb een andere vraag of problemen met mijn tickets

Voor alle vragen over bijvoorbeeld tickets, reserveringen, het eten of de artiesten kun je contact opnemen via info@dspartyeneventcenter.nl