We proudly present you 𝗘𝘅𝗲𝗰𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻 - 𝗧𝗵𝗲 𝗔𝘁𝗼𝗺𝗶𝗰 𝗔𝗽𝗼𝗰𝗮𝗹𝘆𝗽𝘀𝗲, Hosted by 𝗠𝗮𝗻𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁 𝗗𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻𝘆! Prepair yourself for an event with next level sets, collabs, special effects, visuals, lasers, the best uptempo and much more

𝗟𝗼𝗰𝗸𝗲𝗿𝘀
Lockers kunnen via de volgende link worden aangeschaft: https://bit.ly/3QGunuP
Ook tijdens het evenement zelf kan op locatie ook nog een locker worden aangeschaft door middel van het scannen van een QR code. Deze QR code is te vinden op een poster op de lockers.

𝗕𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴
Bij DS party- en eventcenter wordt gewerkt met de DS Walletcard. Zet geld per contant of pin op je walletcard. De DS walletcard kost €1,00 per stuk en kan worden hergebruikt of worden opgeladen. De walletcard is bij elk evenement in DS Party- en Eventcenter geldig en is te koop bij de kassa bij entree. Aan de bar is het mogelijk om te pinnen of te betalen met de DS Walletcard.

𝗥𝗼𝗸𝗲𝗻
De rokersruimte bevindt zich buiten onder de mooie en ruime stretchtent.

𝗘𝗛𝗕𝗢
Uiteraard is er altijd EHBO aanwezig. Bij DS party- en eventcenter is een duidelijke EHBO post aanwezig en deze is te vinden bij de entree.

𝗦𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮𝗶𝗿
Het toiletgebruik bij DS party- en eventcenter is gratis. De toiletten bevinden zich centraal in het eventcenter en zijn goed bereikbaar. Er zijn genoeg toiletten voor zowel mannen als vrouwen.

𝗣𝗮𝗿𝗸𝗲𝗲𝗿𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀
DS party- en eventcenter heeft een eigen parkeerplaats voor het pand met ruim 200 parkeerplaatsen. Dit is nog geen minuutloopafstand en de parkeerplaats wordt gedurende het hele evenement beveiligd. Parkeertickets kosten € 10,00 per stuk en zijn te koop via onderstaande tool.

Regel direct je tickets én parkeerkaart

Meer evenementen voor jou