Pop 'n Roll Night! Het nieuwe feest van DS, georganiseerd voor de Culemborgers. Geniet van de beste muziek allertijden met oude klassiekers en hedendaagse hits, live gezongen en gespeeld door de leukste artiesten en bands!

Het belooft een prachtige avond te worden waarbij we heerlijk kunnen zingen en dansen!

We starten met SAN en haar gitarist. Die de lekkerste pop- en rocknummers ten gehore zullen brengen! Daarna zal coverband The Passengers het podium betreden! De gepassioneerde muzikanten en fanatieke frontman bieden een energieke en dansbare sfeer!

De liefde voor de grootste bands en entertainers aller tijden; Frank Sinatra, Elvis, Johnny Cash, The Doors, maar ook Mumford & Sons en Dolly Parton klinken door in swingende bewerkingen van hedendaagse pop- en rocksongs. Je herkent Avicii en The Offspring, maar ook Katty Perry en Britney Spears worden niet geschuwd.

Muzikaal gezien is The Passengers een top coverband. Oude Klassiekers en hedendaagse hits krijgen hun eigen draai, worden vol overgave op bijzondere instrumenten gebracht.

De zaal is open vanaf 20:00 uur en we starten om 21:00 uur met live muziek!
Kaarten zijn nu verkrijgbaar vanaf €15,00
Je ontvangt daarbij 2 gratis drankjes*
Vol = Vol dus zorg dat je er snel bij bent, de kaartverkoop is beperkt dus bestel snel via onderstaande button!

*Bij een entreeticket voor €15,00 ontvang je 2 drankenmuntjes. Deze kun je inwisselen voor bier, wijn of fris. Een mixdrankje kost 2 muntjes.

Regel direct je tickets

Meer evenementen voor jou