BEREID JE VOOR OP EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR HET MEEST LEUKE INDOOR FEEST VAN HET JAAR! Sfeer indoor is terug en deze keer pakken we groter, gewaagder en epischer uit dan ooit tevoren! Maak je klaar om te dansen, te feestenen te genieten van de beste DJ's en acts. Duik in de wereld van onze drie unieke areas: House Area - Techno Area - Trance Area. Dit is jouw kans om de drie beste genres op รฉรฉn locatie te ervaren!

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
Lockers kunnen via de volgende link worden aangeschaft: https://bit.ly/3SeJLki
Ook tijdens het evenement zelf kan op locatie ook nog een locker worden aangeschaft door middel van het scannen van een QR code. Deze QR code is te vinden op een poster op de lockers.

๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด
Bij DS party- en eventcenter wordt gewerkt met de DS Walletcard. Zet geld per contant of pin op je walletcard. De DS walletcard kost โ‚ฌ1,00 per stuk en kan worden hergebruikt of worden opgeladen. De walletcard is bij elk evenement in DS Party- en Eventcenter geldig en is te koop bij de kassa bij entree. Aan de bar is het mogelijk om te pinnen of te betalen met de DS Walletcard.

๐—ฅ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ป
De rokersruimte bevindt zich buiten onder de mooie en ruime stretchtent.

๐—˜๐—›๐—•๐—ข
Uiteraard is er altijd EHBO aanwezig. Bij DS party- en eventcenter is een duidelijke EHBO post aanwezig en deze is te vinden bij de entree.

๐—ฆ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ
Het toiletgebruik bij DS party- en eventcenter is gratis. De toiletten bevinden zich centraal in het eventcenter en zijn goed bereikbaar. Er zijn genoeg toiletten voor zowel mannen als vrouwen.

๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€
DS party- en eventcenter heeft een eigen parkeerplaats voor het pand met ruim 200 parkeerplaatsen. Dit is op nog geen minuut loopafstand en de parkeerplaats wordt gedurende het hele evenement beveiligd. Parkeertickets kosten โ‚ฌ 10,00 per stuk en zijn te koop via onderstaande tool.

Regel direct je tickets

Meer evenementen voor jou