We vieren ook dit jaar de verjaardag van onze koning weer in stijl!

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
Lockers kunnen via de volgende link worden aangeschaft: https://bit.ly/4896en8
Ook tijdens het evenement zelf kan op locatie ook nog een locker worden aangeschaft door middel van het scannen van een QR code. Deze QR code is te vinden op de lockers.

๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด
Bij DS party- en eventcenter wordt gewerkt met de DS Walletcard. Zet geld per contant of pin op je walletcard. De DS walletcard kost โ‚ฌ1,00 per stuk en kan worden hergebruikt of worden opgeladen. De walletcard is bij elk evenement in DS Party- en Eventcenter geldig en is te koop bij de kassa bij entree. Aan de bar is het mogelijk om te pinnen of te betalen met de DS Walletcard.

๐—ฅ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ป
De rokersruimte bevindt zich buiten onder de mooie en ruime stretchtent.

๐—˜๐—›๐—•๐—ข
Uiteraard is er altijd EHBO aanwezig. Bij DS party- en eventcenter is een duidelijke EHBO post en deze is te vinden bij de entree.

๐—ฆ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ
Het toiletgebruik bij DS party- en eventcenter is gratis. De toiletten bevinden zich centraal in het eventcenter en zijn goed bereikbaar. Er zijn genoeg toiletten voor zowel mannen als vrouwen.

๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€
DS party- en eventcenter heeft een eigen parkeerplaats voor het pand met ruim 200 parkeerplaatsen. Dit is op nog geen minuut loopafstand en de parkeerplaats wordt gedurende het hele evenement beveiligd. Parkeren is met Kingsnight '24 gratis.

๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ
DS Party- en eventcenter is zeer goed ter bereiken via de A2, A15 en A27. Wanneer je de snelweg afkomt, rijd je via de N320 binnen 5 minuten naar het eventcenter. Verder zijn wij bereikbaar via de veerpont tussen Culemborg en Schalkwijk รฉn de veerpont tussen Wijk bij Duurstede en Beusichem. Beide veerponten varen tot 22.30 uur.

๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ป
DS Party- en eventcenter ligt op een steenworp afstand van het treinstation in Culemborg. Het station ligt aan het traject Utrecht Centraal โ€“ โ€™s-Hertogenbosch. De treinen passeren hier vier keer in een uur. Een treinrit vanaf Utrecht Centraal naar Station Culemborg duurt 15 รก 20 minuten en vanaf โ€˜s-Hertogenbosch zoโ€™n 25 รก 30 minuten, wat maakt dat Culemborg met de trein goed bereikbaar is vanuit de grotere steden. Op zaterdag vertrekt de laatste trein naar โ€™s-Hertogenbosch om 23:40 uur en naar Utrecht Centraal om 00:20 uur. Wanneer je aan de achterkant Station Culemborg verlaat, is het hooguit 5 รก 10 minuten lopen naar DS party- en eventcenter.

Regel direct je tickets

Meer evenementen voor jou